Cautare

4323 de rezultate pentru "informati gara craiova" (4.02 secunde)
realmente, aici au fost informati de catre colegii de la PDL ca o sa schimbam judecatorii Curtii Constitutionale. ... S-a vorbit foarte mult aici, la Bruxelles si au fost informati de catre colegii de la PDL despre faptul ca nu vom respecta deciziile Curtii Constitutionale.
Si inainte de a semna contractul cu agentia de turism trebuie sa va informati astfel incat vacanta sa nu se transforme intr-un calvar. ... De asemenea, trebuie sa va informati despre tipul unitatilor de cazare, adresele si categoriile de clasificare ale acestora, serviciile de masa oferite.
Scheele a mai spus ca romanii sunt unii dintre cei mai prost informati europeni despre ceea ce inseamna Uniunea si de aceea asteapta ca toate problemele lor sa fie rezolvate o data cu integrarea din 2007.
Am facut un sondaj in randul acestora din urma, pentru a vedea daca sunt sau nu informati cu privire la aceste modificari, in special daca stiu cum se vor intocmi monetarele la sfarsitul zilei, registrul de casa si daca trebuie modificate casele de marcat fiscale.
In acel caz, tot societatile de asigurari trageau ponoasele, din cauza ca asiguratii nu erau bine informati de catre agentii de pe strada, a mai precizat Onofrei.
Specialistii mai recomanda ca, pentru a nu va simti prea stanjenit si pentru a nu face o impresie proasta din prima zi, sa va informati despre programul de lucru, de la superiori, si sa fiti punctual(a).
Specialistii www.121.ro recomanda ca in cazul in care, dintr-un motiv sau altul, decideti sa va retrageti din procesul de selectare sa informati angajatorul despre acest lucru.
Mai mult decat atat, pentru ca potentialii clienti sa fie cat mai corect informati asupra cursurilor de schimb valutar, operatori economici ce desfasoara activitati de schimb valutar sunt obligati ca, inainte de operatiunea efectiva de schimb valutar, sa informeze consumatorul, atat verbal, cat si in scris, asupra cursului practicat.
„Reprezentantii firmelor trebuie informati care sunt obligatiile producatorilor si furnizorilor de servicii, dar trebuie sa aratam si care sunt drepturile consumatorilor“, a explicat Tereza Vladu-Suvaina, director în cadrul Camerei de Comert si Industrie „Oltenia“ si coordonatorul proiectului.
„Reprezentantii firmelor trebuie informati care sunt obligatiile producatorilor si furnizorilor de servicii, dar trebuie sa aratam si care sunt drepturile consumatorilor“, a explicat Tereza Vladu-Suvaina, director în cadrul Camerei de Comert si Industrie „Oltenia“ si coordonatorul proiectului.
Consumatorii trebuie sa fie informati asupra costurilor furnizarii de electricitate Un aspect esential in ceea ce priveste aprovizionarea consumatorilor il reprezinta accesul la date obiective si transparente privind consumul, consumatorii trebuind sa aiba acces la aceste date privind consumul, preturile asociate si costurile serviciului, astfel incat sa poata invita concurentii sa le prezinte o oferta pe baza acestora.
Clientii primesc mai putin cu 40% Dupa aproape patru ani de cotizare, craiovenii au contribuit cu 5.270,99 lei de persoana, iar pe 3.06.2009, cand au dorit sa se retraga, au fost informati de reprezentanti ai ING Asigurari de Viata ca "valoarea de rascumparare a contractului dumneavoastra a fost de 3.194,19 lei".
Exista solutii performante dezvoltate in laboratoare medicale cu standarde inalte, insa este important sa fim informati, sa ne alegem specialistul si recomandarea care ni se potriveste. ... Toti cei prezenti au fost informati si cum sa se macheze in sezonul cald, fara a avea un ten incarcat:
Doar 15% dintre respondentii informati spun ca au aflat despre acest tip de cancer de la medic Persoanele varstnice sunt mai inclinate sa declare ca si-ar dori sa primeasca informatiile necesare prin intermediul televiziunii, in timp ce, la polul opus, tinerii privesc internetul ca principala sursa de informare cu privire la acest subiect.
Educata inseamna progres, inseamna noi generatii de copii informati care, peste ani, vor deveni adulti responsabili, atenti la nevoile comunitatii si implicati in gasirea de solutii.
Este esential pentru noi, ca si consumatori, sa avem servicii si produse de calitate dar este esential sa fim si educati, informati, ascultati.
Brian Wansink de la Universitatea Cornell din Ithaca, co-autor al studiului, sustine ca oamenii ar trebui sa fie mai bine informati in legatura cu kilogramele incapatanate acumulate de sarbatori.
Elevii sunt informati ca este interzis accesul in sali cu orice fel de lucrari (manuale, dictionare, notite, insemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor), precum si cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informatii sau de comunicare:
Pacientii trebuie informati cu privire la efectele adverse asociate cu utilizarea sistemica a corticosteroizilor si trebuie informati cu privire la strategiile de modificare a stilului de viata, care pot ajuta la reducerea riscului acestor evenimente si afectiuni.
Pentru ca romanii sa poata alege constient pentru un viitor mai bun, ar trebui sa fie informati. Sa fie corect informati, iar mass media romanesti duc o acuta lipsa de moralitate, multumindu-se sa-si faca un tel din a servi cat mai bine intereselor unui partid sau altul.
google-analytics.com